David S - Simon S – Viktor B
Magnus

Bänk:
Philip, Naser, Mattsson, Tennenbaum, Viktor H

Matchen inleddes i ett lugnt och trevligt tempo och de båda lagen kände lite på varandra. Efter ett tag kände Fröjdens för att pressa sina motståndare lite högre upp i banan, något som gav utdelning ganska så direkt. Detta genom att Viktor ”Bästis” Bäckström snodde åt sig bollen från en av Somaliskas försvarare, för att sedan enkelt rulla in 1-0 till de vinröda hjältarna. Inte långt därefter gjorde även Bästis 2-0, då han efter en tilltrasslad situation fick bollen i straffområdet och elegant chippade över målvakten. Men det var ändå bara början… I sin andra träningsmatch för året lyckades Bästis med bravaden att utföra ett tvättäkta hattrick. Detta efter att Fröjdens återigen lyckats vinna bollen högt upp i banan, genom Sävenek, som sedan fint levererade bollen till sin lekkamrat, vilken i sin tur satte dit 3-0. I halvlek byttes Ludde, Calle, David S, Simon S och Viktor B ut, och in kom samtliga fröjdens-krigare från bänken. Andra halvlek var, liksom första, upp & ned gällande lirets kvalité, där Fröjdens emellanåt spelade väldigt bra medan man stundtals sjönk in i motståndarlagets lägre tempo. Fröjdens lyckades sätta dit tre baljor till, två genom lagets omutbare och hårdskjutande kapten, Robin ”Smöjen” Berntzen, och en genom det kraftfulla nyförvärvet Naser ”Der Bomber” Rahimi. Matchen sammanfattas bäst genom tränaren Darko ”Tito” Lipovacs ord: ”Bra match gubbar, men vi kan bättre”!